top of page
20211103-KenTFotografie-Prestatiedrukcoach-70.jpg

Coachingsprogramma

Vanaf mei 2024 start ik met een gloednieuw coachingsprogramma!

Het heet: 'WAARDENGERICHTE ZELFZORG: dealen met stress, perfectionisme en prestatiedruk' en bestaat uit

7 online 1-op-1 coachingssessies.

Dit programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en mijn eigen ervaring met perfectionisme. Ik ontwikkelde het de afgelopen jaren speciaal voor mensen die zich lamgeslagen voelen door perfectionisme en prestatiedruk (ook wel 'passief perfectionisme' [link naar blog]).

 

Je moet zoveel van jezelf en je moet het zó goed doen, dat het vaak lastig is om goed voor jezelf te zorgen en/of in actie te komen voor wat je belangrijk vindt.

 

Soms voelt het haast onmogelijk om van de bank af te komen, gezonde keuzes te maken of te stoppen met dingen die je eigenlijk niet helpen (afleiding, uitstellen, eten, online shoppen, scrollen op socials, Netflixen, people pleasen en ga zo maar door). 

Een 'schop onder je kont' helpt niet (lang), heb je al vaak gemerkt (want kritisch op jezelf ben je al genoeg). Het demotiveert je en ondermijnt je zelfvertrouwen.

Doorbijten als je eenmaal aan de slag bent helpt ook niet, heb je gemerkt. Het geeft je stress en je raakt al snel uitgeput. 

Met dit coachingsprogramma krijg je een aantal super behulpzame principes voor hoe je kunt leren keuzes te maken vanuit een intentie van zelfzorg. Je wordt je bewust van wat je belangrijk vindt in je leven (je waarden), zodat je een diepere motivatie dan perfectionisme of prestatiedruk vindt om in beweging te komen.

Je leert proeven aan een leven met meer keuzevrijheid en ontspanning.

Een quick fix? Nope. Maar wel een tof proces, waarbij je dingen leert die je nog heel lang kunt toepassen in allerlei leefgebieden.

----------------------------------------------------

Wat is de investering?

Voor zeven sessies van een uur, inclusief voorbereidende opdrachten en verwerkingsopdrachten betaal je 495 euro, inclusief BTW.

Wil je eerst kennismaken en kijken of dit programma iets voor jou is? Mail me voor een gratis en vrijblijvende kennismaking van 20 minuten (bellen of videobellen) en vuur gerust al je vragen op me af :). 

Ik weet zelf dat het moed kost om hulp te vragen, juist als je veel stress ervaart en het overzicht niet hebt. Maar juist dán kan het cruciaal zijn om het vacuüm van 'zelf aanklooien' te doorbreken en wat laagdrempelige hulp in te roepen.

Vanaf 1 mei 2024 beschikbaar!

bottom of page