top of page

Toe aan rust, ruimte en even niks moeten?

JOIN US tijdens een weekendretraite
'Hart in zicht - Proeverij van Genade!'
van 25 tot 27 november 2022Dorothee Twigt
Heleen Spreeuwers


P.S. Scroll naar beneden voor meer info!

Foto Dorothée en Heleen.jpg
  • Instagram
Flyer (met nieuwe prijs).png

Deze kleinschalige retraite (+/- 9-14 mensen) heet 'Hart in Zicht: Proeverij van genade' en zal plaatsvinden van vrijdagavond tot zondagmiddag op een prachtige plek vlakbij het water in Lathum, Gelderland.

Onder professionele begeleiding van Dorothée Twigt (Groundwork coach, met praktijk Stap in de rust) en mijzelf.

De retraite is helemaal verzorgd (inclusief alle maaltijden en twee overnachtingen). De accomodatie is van buiten en binnen een fijne, moderne en rustige plek, met prachtige houtaccenten, een heerlijk kacheltje in de woonkamer en fris opgemaakte bedden (niet onbelangrijk, vinden wij!).

We volgen een relaxed programma (waar je te allen tijde van mag afwijken als je daar behoefte aan hebt), met reflectieve wandelingen, ochtend- en avondmeditaties en een persoonlijke coachingsmoment met Dorothée of mijzelf. Op zaterdagavond genieten we van een heerlijk diner. 

Allemaal met als doel even helemaal tot rust te komen, je zintuigen aan te zetten en te proeven van Gods genade. Zodat er ruimte kom voor jouw verlangens (die zich in de dagelijkse drukte niet altijd laten horen). 

Kortom: het mag even helemaal om JOU draaien :). 

Met frisse inzichten en een vol hart ga je zondagmiddag weer terug naar huis. 


P.S. Een kleine toelichting op het prijsverschil op de flyer: de kosten voor een eenpersoonsbed op een zespersoonskamer zijn 325 euro p.p.. De kosten voor een tweepersoonsbed op een tweepersoonskamer zijn 375 euro per persoon (o.b.v. volledige bezetting. Deze kamers zijn dus uitermate geschikt om te delen met je zus, je partner of vriendin!)  
 

bottom of page